## **Roadmapping Success**

July 28-29, 2025

Instructor: Anna Frebel

Materials provided: Lecture notes, workbook for session discussions/activities

## Day 1

Session 1: Foundations of Leadership of Self	
8:30- 9:00 (30min) Light breakfast and networking	
9:00- 9:30 (30min) Welcome, overview, and setting group norms	
9:30- 9:50 (20min) Authentic leadership: Leadership of self and Who do you want to be?	
9:50-10:30 (40min) Career advancement matrix: Skills assessment, goal setting, and vision plant	ning
10:30-11:10 (40min) Internal conflict: The stories we tell ourselves	
11:11-11:30 (20min) Coffee break	
11:30-12:30 (60min) Holding space: Embrace both uncertainty and vision to shape your future	
12:30-1:30 (60min) Lunch	
Session 2: Roadmapping Your Next Big Career Move	
1:30- 2:00 (30min) Assess your village: Optimize networking, mentorship and feedback	
2:00- 2:30 (30min) Communicating for success: Clear, Confident, and Impactful Communication	
2:30- 3:00 (30min) Strategic planning: Values, timelines, and actions vs goals	
3:00- 3:30 (30min) Coffee break	
3:30- 5:30 (120min) Creating your roadmap: Strategically mapping your next career move	
5:30- 6:00 (30min) Break, networking, free time	
6:00- 8:00 (120min) Reception & Dinner	
8:00- 9:30 [optional] Informal networking at local bar/cafe	
Day 2	
Session 3: Recap, Reflections and Refining the Map	
8:30- 9:00 (30min) Light breakfast and networking	
9:00- 9:30 (30min) Review of Day 1	
9:30- 10:00 (30min) Exchanging insights, identifying challenges, bridging gaps	
10:00-10:30 (60min) Refining your roadmap, sharing and feedback	
10:30-11:00 (30min) Coffee break	
Session 4: Strategic Leadership Qualities to Practice in Support of Your Journey	
11:00-11:40 (40min) Preventing conflict: Who do you want to be when times get tough?	
11:40-12:30 (50min) Optimize your roadmap: Leveraging strengths and perceived weaknesses	
12:30- 1:30 (60min) Lunch	
1:30- 2:30 (60min) Integrate your roadmap: Finding your best balance work vs. life vs. goals	
2:00- 3:00 (30min) Peer feedback, discussions and questions	
3:00- 3:30 (30min) Coffee break and farewell	
3:30- 4:30 [optional] Informal networking, refining of roadmap	